Resultaten voor leuke spelletjes voor 3 jarige

leuke spelletjes voor 3 jarige
Speelidee.be Typische kleuterspelletjes, deel 3.
Kriebel en andere tochten. Vissen voor kleintjes. Spelen met insecten. Spelen met kusens. Experimenteren met touw. Dromen over dino's' en andere dode dingen. Typische kleuterspelletjes, deel 3. Je kan je steeds verkleden als dezelfde figuren die langs komen om deze spelletjes te spelen bejaarden, vuilnismannen, postbodes, dierentemmers, Je kan de spelletjes ook op kleine briefjes schrijven, in ballonnen stoppen en elke dag wat ballonnen kapot prikken.
speelgoed voor 1 jarige
Mijn eerste gezelschapsspellen DreamLand.
Onder de 15 Tussen de 15 25 Tussen de 25 50 Boven de 50. Lees onze BLOG voor inspiratie Speelgoed van het jaar Cadeau inspiratie Favoriete kinderhelden Promo. Bekijk alle acties en promos. In de kijker. 15% op reiskoffers. Mijn eerste gezelschapsspellen. Terug naar Gezelschapsspellen. Mijn eerste gezelschapsspellen. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Peuters en kleuters spelen graag spelletjes, dat staat vast!
webdesigner antwerpen
Gezelschapsspellen voor kinderen Vanaf 3 jaar kopen? BESLIST.be Laagste prijs.
Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: hout Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 22.5 x 22.5 x 4.5 cm Aantal stukjes: 21 Geschikt voor kinderen vanaf 3 ja. Tactic spel Schaken in tinnen box. Tactic schaakspel in tinnen box Versla jouw vrienden of familie met dit leuke schaakspel. Beleef superveel speelplezier met dit schaakspel van Tactic. De stukken van hoogwaardige houtkwaliteit kun je opbergen in de tinnen box waardoor het spel ook uitermate geschikt is om mee op reis te nemen. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: hout. Deltas educatief speel en leerblok Tel en schrijfoefeningen 21 cm. Deltas educatief speel en leerblok Leuke spelletjes om de schrijfvaardigheid te ontwikkelen of kennis te maken met cijfers en getallen.
citroen
Spelletjes voor Peuters en Kleuters Peuterspelletjes net.
Peuterspelletjes en kleuterspelletjes. Met deze educatieve kinderspelletjes online voor peuters van 2 en 3 jaar en kleuters van 4 en 5 jaar maakt uw kind al vroeg kennis met de computer of ipad die niet meer uit onze maatschappij weg te denken zijn. Via de plaatjes is het voor uw kind leuk om samen met hem/haar de spelletjes te kiezen om te spelen. Peuterspelletjes.net biedt u veel mogelijkheden om uw kind al spelend te leren met verschillende moeilijkheidsgraden, zoals met cijfers en letters, eenvoudige sommen en online legpuzzels van 6 stukjes waarmee ook op een leuke manier de muiscontrole wordt geoefend.
hergroepering kredieten simulatie
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.be!
Er zijn hier veel spellen voor meisjes, zoals aankleedspelletjes en make-upspellen. De leuke Kinderspelletjes zijn voor alle leeftijden al vanaf 4 of 5 jaar. Een leuk kinderspelletje is Thomas de Trein bouwen. In dit kinderspel moet je Thomas de Trein helemaal in elkaar zetten. Ze vinden het leuk om online te spelen. Ben je 345, of 6 jaar en je wilt graag spellen spelen dan zijn de peuterspelletjes helemaal geschikt voor jou! De kinderspelletjes worden met zorg uitgezocht zodat uw kind hier veilig kan spelen. We hebben spelletjes voor groep 1, voor groep 2, voor groep 3 en voor kinderen uit groep 4 hebben we spelletjes, maar natuurlijk ook voor de hogere groepen.
kelderdichting

Contacteer ons